Op zoek naar een architect assistent voor de opmaak van al uw plannen bouwkunde en architectuur?

SCOT ontwerpstudio en tekenbureau architectuur zorgt voor de perfecte uitwerking van uw plan. SCOT bv realiseert alle plannen voor u van opmeting, digitaliseren, voorontwerp, bouwaanvraag, aanbesteding, uitvoering, details tot 3D visualisatie, presentatie en verkoopplannen, en dit voor alle projecten: nieuwbouw, verbouwing, woningbouw, bedrijfsgebouwen, sociale huisvesting, sociocultureel, servicewoningen....

Contacteer SCOT voor uw plan


Wat doet een architect assistent precies?

Een architect assistent biedt ondersteuning voor architecten bij de opmaak van een plan en presentatie. SCOT gaat hierbij te werk met een bepaalde visie.

sterk inzicht - flexibel - gestructureerd - correct en nauwgezet - snel - constructief onderlegd.


Hoe gaat SCOT te werk?

Vooraf brengen we maximaal de omkadering van het project in kaart. Zo garanderen we u een minimum aan fouten, aanpassingen en vertragingen tijdens het verdere verloop van het project. Tijdens de ontwerpfase houden wij als architect assistent rekening met constructieve en technische aspecten. Onze plannen zijn ook constructief en technisch onderlegd. Eveneens worden ze opgemaakt met de noodzakelijke gegevens betreffende brandveiligheid en toegankelijkheid.

Ontdek onze uitgewerkte plannen en bekijk onze realisaties.


Graag een plan waar u echt mee verder kan? SCOT

Bent u op zoek naar een architect assistent? Wil u samenwerken met een ervaren tekenbureau? Heeft u een bouwproject dat dient uitgewerkt te worden op plan? Heeft u graag uw plannen op tijd volgens uw timing? Contacteer ons dan voor een afspraak. Wij bespreken graag met u uw project.

Contacteer Scot

Wij tekenen een strak plan

Bekijk onze realisaties